0413-769027

Werkgebied

personeel & organisatie

Personeel & Organisatie

Een goed personeelsbeleid? Zeker wel, want het bepaalt mede het succes van uw onderneming. Als administratiekantoor vinden we het van belang om uw kapitaal effectief in te zetten.In dit aspect is menselijk kapitaal de grootste uitdaging om maximaal resultaat mee te behalen. Hiervoor is een goed personeelsbeleid noodzakelijk.

MaBo Administratie en Advies kan u hierin bij diverse aspecten ondersteunen en begeleiden.

We zien het belang van een goed beleid in, want het bepaalt mede de groei en het succes van uw onderneming.

Als uw bedrijf uw leven is, dan weet u dat uw medewerkers onmisbaar zijn voor het succes van uw bedrijf. Toch ervaren veel ondernemers het werkgeverschap wel eens als een belasting. Alle zaken die met personeel te maken hebben, vragen tijd, energie en soms ook geld. Noodzakelijk, dat zeker.

Want als werkgever wilt u dat uw mensen optimaal inzetbaar zijn en dat alles goed geregeld is.

MaBo Administratie en Advies kan u praktisch helpen met o.a. het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij specifieke onderdelen als subsidieaanvragen, het samenstellen van een verzekeringspakket en de keuze van Arbo-dienst. Wij werken samen met meerdere partijen die wij voor een aantal van deze activiteiten op elk moment kunnen inschakelen. Het voordeel hiervan is kostenbesparing voor de klant.