0413-769027

over ons

Over ons

Een zelfstandige, administratieve dienstverlener, met kennis van en ervaring in financiële zaken. Bovendien niet ver bij u vandaan. Dat is MaBo, ook een ondernemer. Een ondernemer voor ondernemers. Eentje die uw taal spreekt, die begrijpt waar het om gaat, die u aanvoelt en aanvult. Een ondernemer die u werk uit handen neemt, zodat u zich kunt concentreren op de kern van uw zaak: ondernemen.
Solide en professionele dienstverlening staat op mijn kantoor centraal in combinatie met een persoonlijke klantbenadering. Hoe ik die belofte waarmaak? Dat is een kwestie van persoonlijke betrokkenheid en inspelen op de specifieke situatie van uw bedrijf. U kunt rekenen op gedegen kennis en ervaring en op continuïteit in dienstverlening i.c.m. een bestaand netwerk dat al draait ten gunste van onze klanten. Samen vormen wij een krachtig netwerk dat op elke vraag een antwoord weet.
Financiële dienstverlening tegen een overzichtelijke en vooraf overeengekomen prijsafspraak.

Geregistreerd in het register MKB
Belastingconsulent (MKB BC) van
de Stichting Register Fiscaal &
Financieel Advies (SRFA)

Contact

Coöperatie MaBo Administratie & Advies U.A.

Torenstraat 2
5473 EL
Heeswijk-Dinther
Noord-Brabant
Nederland

tel: 0413-769027
mobiel: 06-15203422

 

Diensten

Administratie
Advisering
Starters

PARTNER VAN
VISIONPLANNER!

Werkgebied

Werkgebied door heel Nederland, maar vooral werkzaam in omgeving Heeswijk-Dinther, Heesch, Oss, Berghem,  Den Bosch, Uden, Grave, Wijchen, Nijmegen, Schijndel, Berlicum, Uden, Veghel, Dreumel,  Eindhoven, Grave, Landerd.