0413-769027

onze relaties

Onze relaties

Voor veel relaties is de onderneming een deel van hun leven. Ondernemers maar ook bestuurders werken hard en lopen veel risico’s. Als administratiekantoor beginnen we met te luisteren naar hun verhalen, want wederzijds begrip is een vereiste. We zijn een kantoor met een laagdrempelig karakter en we voelen ons betrokken bij onze relaties.

We weten waar we over praten, de eenvoudige en duidelijke uitleg en daarnaast de betrokkenheid bij de relatie is dan ook voor steeds meer mensen de belangrijkste reden om voor MaBo Administratie en Advies te kiezen.

Het merendeel van onze relaties behoort tot het Midden- en Kleinbedrijf. Zij variëren van timmerbedrijf tot detailhandel, van schoonheidssalon en kapster tot industrie en van IT-bedrijf tot transport.

Wilt u ook weten wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we elkaar een keer gezien hebben.

Geregistreerd in het register MKB
Belastingconsulent (MKB BC) van
de Stichting Register Fiscaal &
Financieel Advies (SRFA)

Contact

Coöperatie MaBo Administratie & Advies U.A.

Torenstraat 2
5473 EL
Heeswijk-Dinther
Noord-Brabant
Nederland

tel: 0413-769027
mobiel: 06-15203422

 

Diensten

Administratie
Advisering
Starters

PARTNER VAN
VISIONPLANNER!

Werkgebied

Werkgebied door heel Nederland, maar vooral werkzaam in omgeving Heeswijk-Dinther, Heesch, Oss, Berghem,  Den Bosch, Uden, Grave, Wijchen, Nijmegen, Schijndel, Berlicum, Uden, Veghel, Dreumel,  Eindhoven, Grave, Landerd.